Asbest dakbedekking

Heeft u een woning van voor 1993? Dan bestaat de kans dat onderdelen van uw woning waaronder dakbedekking asbest delen heeft.

Asbest in zijn natuurlijke vorm
Asbest in zijn natuurlijke vorm

Asbest is een natuurprodukt

Asbest is een mineraal dat gedolven wordt in mijnen. Asbest heeft enkele zeer goede technische eigenschappen zoals slijtageweerstand en isolerende eigenschappen. Asbest is in de vorige eeuw daarom veel gebruikt in uiteenlopende produkten zoals bijvoorbeeld vloerbedekking, dakbedekking, isolatiemateriaal, remschijven en vele andere industriële toepassingen.

Wat kost een dakdekker?

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen voor alle soorten dakbedekkingen.Ja, ik wil graag offertes voor dakdekken ontvangen

Veel toegepast: asbest golfplaten op schuren
Veel toegepast: asbest golfplaten op schuren

Asbest is zeer schadelijk voor de gezondheid

Gebleken is dat asbest bij be- en verwerking zeer schadelijk voor de gezondheid is. Microscopisch kleine deeltjes nestelen zich in de longblaasjes en zorgen na 20 tot 30 jaar voor allerlei ernstige en veelal dodelijke ziektes.

Verwijderen asbest golfplaten
Verwijderen asbest golfplaten

MEER WETEN? CHECK ASBEST-EXPERTS.NL

Wij hebben een uitgebreide website ontwikkeld over asbest waar u alle informatie over asbest kunt nalezen zoals hoe u het herkent en bovenal hoe het verwijderd kan worden en wat dat ongeveer zou gaan kosten.

Dakdekker nodig? Vergelijk eerst!

Wat kost een dakdekker? Ontdek de exacte prijzen van uw klus door in een keer tot wel 4 offertes aan te vragen. Geheel gratis en vrijblijvend.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *