Bitumen dakbedekking schuin dak

Bitumen dakbedekking

Wilt u op een hellend dak gebruik maken van bitumen dakbedekking? U kunt hier gebruik van maken op een plat dak, maar er ook op een hellend dak mee werken. In het geval van een plat dak kunt u gebruik maken van APP-dakbanen of SBS-dakbanen van bitumen.

Wat kost een dakdekker?

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij dakdekkers uit uw eigen regio.

Ja, ik wil graag offertes voor dakdekken ontvangen

Meer informatie over bitumen dakbedekking

Houd er rekening mee dat u de schadelijke UV-straling van de zon weg dient te houden van deze bitumen dakbedekking. Doet u dit niet, dan kunnen er plekken wegbranden, waar u later te maken kunt krijgen met lekkages. U zorgt met bijvoorbeeld de APP-dakbanen van bitumen dakbedekking voor een gemiddelde levensduur van minimaal 20 jaar.

Wilt u de bitumen dakbedekking aanbrengen op een hellend dak? Dan kunt u gebruik maken van bitumen shingles met een mooie natuurlijke uitstraling. Gaat het u om een dak voor bijvoorbeeld een schuur of een carport? Dan hoeft u zich minder zorgen te maken over de isolatie en de kwaliteit van de dakbedekking, waardoor u kunt volstaan met bitumen golfplaten. Deze kosten u relatief weinig en bieden u daarnaast de mogelijkheid om de dakbedekking gewoon zelf aan te brengen.

Bitumen shingles

De bitumen shingles vormen onder andere een interessant alternatief voor natuurleien waar u gebruik van kunt maken. Leien zijn over het algemeen vrij duur, zeker wanneer u kiest voor de natuurlijke variant in plaats van het vezelcement. Indien u deze hoge kosten niet wenst te betalen, maar u wel gebruik wilt maken van dakbedekking die u minimaal 20 jaar kunt laten liggen, is het een goed idee om eens te kijken naar de bitumen shingles. U zorgt er daarmee voor dat u dankzij de leislag op de bovenzijde kunt zorgen voor een natuurlijke uitstraling. U kunt de bitumen shingles in principe gewoon zelf op het dak aanbrengen, door de instructies van de fabrikant goed te volgen.

Bitumen golfplaten

Assortiment golfplaten
Assortiment golfplaten

Ook de bitumen golfplaten op een hellend dak kunt u gewoon zelf aanbrengen. Zorg er in ieder geval voor dat er sprake is van een hellingsgraad van minimaal 7 graden, zodat het water op de juiste manier weg kan lopen. Vervolgens dient u te zorgen voor een goede draagconstructie en kunt u de bitumen golfplaten er daarna stuk voor stuk op bevestigen. De bitumen golfplaten zijn niet geschikt voor op een woning, maar zorgen aan de andere kant voor een eenvoudige vorm van dakbedekking waarvoor u niet te diep in de buidel hoeft te tasten.

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

Het herstellen, vernieuwen of compleet opnieuw aanbrengen van dakbedekking is een secuur werk waar hoge eisen aan gesteld worden. Bij foutieve aanleg kan veel vochtschade ontstaan met alle gevolgen van dien. Het loont de moeite om meerdere offertes bij goede dakdekbedrijven uit uw regio aan te vragen. Via dakbedekking-experts.nl kunt op een eenvoudige wijze in 1 stap bij circa 4 a 5 dakdekbedrijven volledig gratis en vrijblijvende offertes en documentatie aanvragen. Klik op de knop hieronder.

Dakdekker nodig? Vergelijk eerst!

Wat kost een dakdekker? Ontdek de exacte prijzen van uw klus door in een keer tot wel 4 offertes aan te vragen. Geheel gratis en vrijblijvend.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *