Dakbedekking-experts.nl

Startpagina | Wie zijn wij ? | Privacy | Disclaimer | Contact | Sitemap | VOOR DAKDEKKERS

Constructies hellend dak

Constructies hellend dak

Wilt u werken aan de constructie van een hellend dak? Houd er rekening mee dat u dit op een aantal verschillende manieren vorm kunt geven. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van gordingen en bouwmuren, of van gordingen en spanten.

Daarnaast kunt u zorgen voor een combinatie van de drie, of maakt u alleen gebruik van sporen. Tegenwoordig passen we steeds meer zelfdragende dakelementen toe, die in bepaalde gevallen zelfs voor de isolatie zorgen. Wat dat betreft zijn de constructies voor een hellend dak er steeds een beetje anders uit gaan zien, om het aanbrengen van een dak gemakkelijker te maken.

Meer informatie

Dakbeschot Het dakbeschot zorgt voor de afsluiting van de dakconstructie en kan tevens bijdragen aan een goe...

Dakisolatie Een juiste dakisolatie van schuine daken is van groot belang, voor het uiteindelijke comfort dat ...

Dakbedekking Zoekt u naar geschikte dakbedekking voor uw hellende dak? Dan is het van belang om rekening te ho...

Dakbeschot

Op een hellend dak brengen we onder andere een dakbeschot aan, om dit op de juiste manier af te werken. Het dakbeschot zorgt ervoor dat we het geheel af kunnen sluiten, waardoor de verschillende weersinvloeden geen vat kunnen krijgen op de binnentemperatuur. Het kan u daarnaast beschermen tegen ongedierte. Het dakbeschot wordt steeds vaker zo uitgevoerd dat het ook bijdraagt aan de isolatie van uw dak. Tenslotte kunt u gebruik maken van de zelfdragende elementen, die vaak stevig genoeg zijn om er met materialen overheen te lopen tijdens het onderhoud of een specifieke reparatie.

Een warm dak constructie

Dakisolatie

De dakisolatie draagt bij aan het comfort in uw woning of een andere ruimte. Wilt u de dakisolatie aanbrengen op een bestaand dak? Dan heeft u daarvoor een aantal verschillende mogelijkheden. U kunt dit op of onder het dakbeschot doen. Onder het dakbeschot verdient doorgaans de voorkeur, al is dat in bepaalde gevallen niet mogelijk. U kunt het best gebruik maken van een dikke laag isolatiemateriaal onder het dakbeschot, al is het van belang om de gehele kapconstructie vervolgens luchtdicht uit te voeren. Komt er lucht en vocht door de nok? Dan zal het isolatiemateriaal dit opnemen en daalt de Rc-waarde.

Dakbedekking

Met het oog op de dakbedekking van schuine daken is het verstandig om rekening te houden met een aantal verschillende factoren. Wat is de uitstraling die u wenst en hoe zit het met de technische mogelijkheden die u heeft? Denk na over de duurzaamheid van het materiaal, zowel qua levensduur als qua invloed van de materialen op het milieu om ons heen. Op die manier kunt u de dakbedekking op een goede manier vormgeven en er zeker van zijn dat u er op uw hellende dak de komende tientallen jaren gebruik van kunt maken.

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

Het herstellen, vernieuwen of compleet opnieuw aanbrengen van dakbedekking is een secuur werk waar hoge eisen aan gesteld worden. Bij foutieve aanleg kan veel vochtschade ontstaan met alle gevolgen van dien. Het loont de moeite om meerdere offertes bij goede dakdekbedrijven uit uw regio aan te vragen. Via dakbedekking-experts.nl kunt op een eenvoudige wijze in 1 stap bij circa 4 a 5 dakdekbedrijven volledig gratis en vrijblijvende offertes en documentatie aanvragen. Klik op de knop hieronder.

Naar boven...
Treechicken BV
Aston Martinlaan 56
3261 NB Oud-Beijerland
E-Mail: info@treechicken.nl
Internet: www.treechicken.nl