Dakbedekking-experts.nl

Startpagina | Wie zijn wij ? | Privacy | Disclaimer | Contact | Sitemap | VOOR DAKDEKKERS

Einde levensduur dakbedekking

Einde levensduur dakbedekking

Bent u benieuwd naar het einde van de levensduur van uw dakbedekking? Dit hangt sterk af van het onderhoud dat u heeft laten plegen, aangezien u de levensduur van de dakbedekking daarmee flink kunt verlengen.

Dakbedekking levensduur vanuit het verleden

Vanuit het verleden bedroeg de dakbedekking levensduur over het algemeen niet veel meer dan 10 - 20 jaar. Dit gold voor bitumen dakbedekking, een veel gekozen variant. De materialen zijn in de loop der jaren echter veranderd, waardoor we de kwaliteit steeds verder hebben weten te verbeteren.

Oud aangetast bitumen

Levensduur dakbedekking vandaag de dag

Vandaag de dag bedraagt de levensduur van uw dakbedekking gemakkelijk 20 jaar. Het gaat dan om de APP-dakbanen waar we gebruik van maken. Dit zijn dakbanen waarbij we het bitumen met polypropeen modificeren. Dit draagt bij aan de kwaliteit van het geheel, waardoor we hier op een uitstekende manier langere tijd gebruik van kunnen maken.

Veel voorkomende dakbedekking: bitumen

De dakbanen hebben goede mechanische eigenschappen en zijn bijvoorbeeld UV-bestendig. Het alternatief voor APP-dakbanen zijn SBS-dakbanen, waarbij we het bitumen modifceren met rubber. Hierdoor neemt de elasticiteit sterk toe, maar het materiaal blijft helaas gevoelig voor UV-straling.

Einde levensduur dakbedekking

Komt het einde van de levensduur van uw dakbedekking in zicht, of heeft u het idee dat er een renovatie nodig is? In veel gevallen hoeft de oude dakbedekking er niet helemaal meer af. Dit betekent dat u een meer voordelige renovatie uit kunt laten voeren, die minder ingrijpend in elkaar zit.

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

Het herstellen, vernieuwen of compleet opnieuw aanbrengen van dakbedekking is een secuur werk waar hoge eisen aan gesteld worden. Bij foutieve aanleg kan veel vochtschade ontstaan met alle gevolgen van dien. Het loont de moeite om meerdere offertes bij goede dakdekbedrijven uit uw regio aan te vragen. Via dakbedekking-experts.nl kunt op een eenvoudige wijze in 1 stap bij circa 4 a 5 dakdekbedrijven volledig gratis en vrijblijvende offertes en documentatie aanvragen. Klik op de knop hieronder.

Redenen om dakbedekking te vernieuwen:

Lekkages Lekkages vormen een belangrijke reden om de dakbedekking te vernieuwen. Op het moment dat u te ma...

Einde levensduur dakbedekking Bent u benieuwd naar het einde van de levensduur van uw dakbedekking? Dit hangt sterk af van het ...

Aangetaste dakbedekking Heeft u te maken met aangetaste dakbedekking, waar u graag iets aan wilt laten doen? Het is van b...

Dak isoleren Wilt u een dak isoleren? Dan dient u daarbij te voldoen aan een aantal eisen. U kunt gebruik make...

Doorvoeren en overige dakaanpassingen Wilt u het dak doorvoeren, of andere dakaanpassingen aan (laten) brengen? Zorg er dan in ieder ge...

Andere uitstraling Is de dakbedekking op uw woning nog van goede kwaliteit, maar bent u toe aan nieuwe dakpannen, ee...

Naar boven...
Treechicken BV
Aston Martinlaan 56
3261 NB Oud-Beijerland
E-Mail: info@treechicken.nl
Internet: www.treechicken.nl