Dakbedekking-experts.nl

Startpagina | Wie zijn wij ? | Privacy | Disclaimer | Contact | Sitemap | VOOR DAKDEKKERS

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over het aanbrengen van uw eigen dakbedekking, of bent u benieuwd hoe u kunt werken aan een dakterras, een dakvijver of wellicht een daktuin? Wij geven antwoord op de veelgestelde vragen over dakbedekking en wat daarbij komt kijken.

Komt u er zelf niet goed uit en wilt u zeker zijn van goede kwaliteit? Schakel dan in ieder geval een specialist in, die u meer kan vertellen over de mogelijkheden en de eventuele risico’s waar u rekening mee dient te houden.

Overzicht veelgestelde vragen

Zelf dakbedekking aanbrengen? Wilt u zelf dakbedekking aanbrengen? Dat vormt doorgaans geen enkel probleem wanneer het gaat om ...

Het maken van een dakterras Wilt u een dakterras aanleggen? Zorg er dan in ieder geval voor dat de constructie het extra gewi...

Het maken van een dakvijver Wilt u graag gebruik maken van een dakvijver op een plat dak, bijvoorbeeld om een aanvullend deel...

Het maken van een daktuin Wilt u een daktuin maken? Dan is het verstandig om gebruik te maken van het omgekeerd dak princip...

Het maken van een parkeerdak Wilt u een parkeerdak maken? Het is vooral van belang om ervoor te zorgen dat er voldoende mogeli...

Welk dakbedekkingsmateriaal moet ik nemen? Bekijk hier een stappenplan

Asbest op het dak Bij gebouwen van voor 1993 bestaat de mogelijkheid dat het dak asbest bevat. Lees verder op onze website www.asbest-experts.nl.

Zonnepanelen op het dak Gaat u uw dakbedekking vervangen? Denk dan gelijk eens aan de mogelijkheid van zonnepanelen. Lees hier verder bij onze website www.zonnepanelen-experts.nl

Zelf dakbedekking aanbrengen?

Wilt u zelf de dakbedekking aanbrengen? Houd er rekening mee dat een totale dakconstructie bestaat uit meer dan alleen de dakbedekking, het gaat tevens om de onderconstructie of dakvloer, een dampremmende laag en bijvoorbeeld het isolatiemateriaal. Indien u gebruik maakt van een omgekeerd dak constructie kunt u eigenlijk alleen werken met XPS-isolatiemateriaal, in de andere gevallen heeft u de keuze uit meerdere materialen. Wat dat betreft kunt u zelf de dakbedekking aanbrengen, maar is het in de meeste gevallen verstandig om daar advies over in te winnen.

Het maken van een dakterras

Wilt u zelf graag een dakterras maken? Houd er dan onder andere rekening mee dat u de balustrade beter niet aan de dakbedekking zelf vast kunt maken, om het risico op schade en andere problemen zo klein mogelijk te maken. Wij geven u een handige tips, als antwoord op de veelgestelde vragen met betrekking tot het aanleggen van een dakterras. Zorg bijvoorbeeld voor goede tegeldragers, om er zeker van te zijn dat het vocht goed weg kan en dit niet tot problemen zal leiden.

Het maken van een dakvijver

Wilt u gebruik maken van een dakvijver? Dit zorgt voor een prachtige afwerking van een dak, maar kan met name bij publieke toegang een aantal risico’s met zich meebrengen. Denk onder andere na over de mogelijkheid tot mechanische beschadiging en zorg er in ieder geval voor dat u eventuele lekkages zo gemakkelijk mogelijk op kunt sporen. Zorg uiteraard voor een waterdicht geheel, om dergelijke problemen zoveel mogelijk te voorkomen.

Het maken van een daktuin

Wilt u genieten van een daktuin en bent u benieuwd hoe u deze het best kunt aanleggen? Wij vertellen u als antwoord op de veelgestelde vragen onder andere meer over de materialen en constructies die u hiervoor het best kunt gebruiken.

Het maken van een parkeerdak

U kunt een parkeerdek maken door de juiste materialen te kiezen en rekening te houden met de belasting waarvan sprake zal zijn. Wij helpen u op weg, al is het in de meeste gevallen verstandig om advies in te winnen bij een specialist op dit gebied.

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

Het herstellen, vernieuwen of compleet opnieuw aanbrengen van dakbedekking is een secuur werk waar hoge eisen aan gesteld worden. Bij foutieve aanleg kan veel vochtschade ontstaan met alle gevolgen van dien. Het loont de moeite om meerdere offertes bij goede dakdekbedrijven uit uw regio aan te vragen. Via dakbedekking-experts.nl kunt op een eenvoudige wijze in 1 stap bij circa 4 a 5 dakdekbedrijven volledig gratis en vrijblijvende offertes en documentatie aanvragen. Klik op de knop hieronder.

Naar boven...
Treechicken BV
Aston Martinlaan 56
3261 NB Oud-Beijerland
E-Mail: info@treechicken.nl
Internet: www.treechicken.nl