Dakbedekking-experts.nl

Startpagina | Wie zijn wij ? | Privacy | Disclaimer | Contact | Sitemap | VOOR DAKDEKKERS

Dakbedekking hellende daken

Dakbedekking hellende daken

Zoekt u naar geschikte dakbedekking voor op hellende daken? Dan is het van belang om goed na te denken over de constructie van een hellend dak, maar tevens goed te kijken naar de mogelijkheden op het gebied van dakpannen en leien.

Zorg ervoor dat de hellingsgraad voldoet aan de minimale eisen, om te voorkomen dat er water tussen de pannen of leien kan lopen, of dat dit zelfs op het dak blijft staan. Met name leien zijn zelf lastig te leggen of te repareren, dus maak in die gevallen bij voorkeur gebruik van een specialist die u daarmee goed van dienst kan zijn.

Meer informatie

Constructies hellend dak Er zijn verschillende onderconstructies t.b.v. dakbedekking mogelijk...

Dakpannen als dakbedekking Dakpannen worden veel toegepast in Nederland en er zijn vele uitvoeringen...

Leien als dakbedekking Wilt u gebruik maken van leien als dakbedekking? Dit brengt een aantal voordelen met zich mee, al...

Bitumen dakbedekking Shingles zijn een bitumen dakbedekking voor hellende daken...

Metalen dakbedekking Wilt u gebruik maken van metalen dakbedekking? U heeft op dit gebied een aantal...

Kunststof dakplaten Kunststof dakplaten bieden u de mogelijkheid voor een heel nieuwe vorm...

Rieten dakbedekking De rieten dakbedekking vormt een traditionele vorm van dakbedekking, waar we al vanuit de oudheid...

Onderhoud dakbedekking hellend dak Het onderhoud van de dakbedekking van een hellend dak zorgt voor een optimale levensduur. Onderho...

Constructies hellend dak

Een warm dak constructie

De constructie van een hellend dak bestaat uit verschillende onderdelen. Zorg voor een goed dakbeschot, waarmee u in eerste instantie de mogelijkheid heeft om het dak goed af te sluiten. U kunt het beschermen tegen ongedierte, maar ook tegen bijvoorbeeld de invloeden van wind en sneeuw. Zorg in combinatie daarmee voor een goede dakisolatie. Op die manier kunt u er met de dakbedekking voor hellende daken voor zorgen dat u comfortabel gebruik kunt maken van de woning of de andere ruimte. Tenslotte zorgt u er met de dakbedekking op hellende daken voor dat u de juiste uitstraling kunt creëren en u zorgt voor een goede bescherming tegen andere weersinvloeden als regen.

Dakpannen als dakbedekking

Het is in Nederland populair om gebruik te maken van dakpannen voor de dakbedekking van hellende daken. U kunt daarbij kiezen voor de keramische dakpannen die we al sinds jaar en dag bakken, maar houd er rekening mee dat dit een relatief kostbare keuze is. De betonnen dakpannen (sneldekpannen) zijn doorgaans een stuk voordeliger en groter van formaat. Bovendien bakken we deze niet, maar drogen we ze. Hierdoor bestaat er minder kans op vervormingen. Tenslotte kunt u binnen de dakpannen gebruik maken van kunststof of stalen dakpanplaten, waarmee u het dak op een meer voordelige manier kunt (laten) dekken.

Leien als dakbedekking

Wilt u zorgen voor een dakbedekking op hellende daken met een natuurlijke uitstraling? Kijk dan eens goed naar de leien als dakbedekking. Met name de natuurleien hebben een prachtige natuurlijke uitstraling. Daarnaast gaan de leien gemakkelijk 100 jaar mee, waardoor u er generaties lang geen omkijken naar heeft. U kunt eventueel gebruik maken van cementvezel leien als alternatief. Kijk ook eens naar bijvoorbeeld de bitumen shingles, wanneer u leien te duur vindt, maar u wel graag wilt zorgen voor een natuurlijke uitstraling op het dak van uw woning of pand.

Vastzetten leien

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

Het herstellen, vernieuwen of compleet opnieuw aanbrengen van dakbedekking is een secuur werk waar hoge eisen aan gesteld worden. Bij foutieve aanleg kan veel vochtschade ontstaan met alle gevolgen van dien. Het loont de moeite om meerdere offertes bij goede dakdekbedrijven uit uw regio aan te vragen. Via dakbedekking-experts.nl kunt op een eenvoudige wijze in 1 stap bij circa 4 a 5 dakdekbedrijven volledig gratis en vrijblijvende offertes en documentatie aanvragen. Klik op de knop hieronder.

Naar boven...
Treechicken BV
Aston Martinlaan 56
3261 NB Oud-Beijerland
E-Mail: info@treechicken.nl
Internet: www.treechicken.nl